X
تبلیغات
علم طبيعت زندگی - اثر ناخالصی بر نقطه ی انجماد و نقطه ی جوش
» اطلاعیه ( جمعه بیست و دوم فروردین 1393 )
» یک زوج خوشبخت ( چهارشنبه بیست و هشتم اسفند 1392 )
» تشخیص بیماران روانی و سالم در تیمارستان ( چهارشنبه بیست و هشتم اسفند 1392 )
» گوسفند بخت برگشته ( چهارشنبه بیست و هشتم اسفند 1392 )
» بادام روکش شکلاتی ( چهارشنبه بیست و هشتم اسفند 1392 )
» ( چهارشنبه بیست و هشتم اسفند 1392 )
» ( چهارشنبه بیست و هشتم اسفند 1392 )
» ما و نوروز ۱۳۹۳ ( شنبه هفدهم اسفند 1392 )
» برگزاری چهارمین کارگاه آموزشی کیفیت بخشی ( سه شنبه سیزدهم اسفند 1392 )
» اطلاعیه ( شنبه سوم اسفند 1392 )
» ما ماهی قرمز نخواهیم خرید ( جمعه دوم اسفند 1392 )
» کارگاه های برگزار شده ( چهارشنبه سی ام بهمن 1392 )

اثر ناخالصی بر نقطه ی انجماد و نقطه ی جوش

دسته بندی :


هر نوع ناخالصي(فرار يا غير فرار) دماي انجماد را كاهش مي دهد .مثلاً اضافه كردن اتانول در رادياتور يا نمك در آن(ضديخ)

ناخالصي هاي غير فرار دماي جوش را بالا مي برد مثل نمك

در مورد ناخالصي هاي فرار دو حالت پيش مي آيد .

۱- حالت اول: دماي جوش بالا مي رود.مثل اتان دي ال (اتيلن گليكول) در رادياتور

۲-حالت دوم :دماي جوش پايين مي آيد.مثل مخلوط تولوئن و آب

پس در مورد ناخالصي هاي فرار زود قضاوت نكنيد